« Terug naar overzicht

COMFYGO MS3000 PLUS Elektrische scootmobiel, 4 wielen, max snelheid 18 km/u, 15,6 Ah Li-ion accu, tot 40 km, Rood,

€ 1.250,-

Productbeschrijving

COMFYGO MS3000 Elektrische scootmobiel, 4 wielen, maximale snelheid 18 km/u, 15,6 Ah Lithium-ion accu, Actieradius tot 40 km, Zwart, Standaard stoel + Kinderzitje

➤ KRACHTIG: deze scooter heeft krachtige motoren van 2x250 watt (500 W).

➤ BATTERIJ & BEREIK: Deze scooter wordt geleverd met 2 batterijopties;

De 36V-10,4 Ah lithium-ion accu gaat tot 25 km mee.

De 36V-15,6 Ah lithium-ion accu gaat tot 40 km mee.

De batterijen zijn geïntegreerd en hebben geen snelsluiting.

(Het werkelijke rijbereik wordt beïnvloed door de voertuigconfiguratie, het laadvermogen, de temperatuur, de windsnelheid, het wegdek, hellingen, gebruiksgewoonten, het luchtniveau van de band en andere factoren. De gegevens in deze beschrijving zijn alleen ter referentie.)

➤ SNELHEID: Deze scooter heeft 3 instelbare snelheidsniveaus, 6 km/u, 12 km/u en max. 18 km/u.

(De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door de voertuigconfiguratie, het laadvermogen, de temperatuur, de windsnelheid, het wegdek, hellingen, gebruiksgewoonten, het luchtniveau van de band en andere factoren. De gegevens in deze beschrijving zijn alleen ter referentie.)

➤ LICHTGEWICHT: Dankzij de superieure materiaaltechnologie is hij met 29 kg extra licht en toch zeer duurzaam.

➤ OPVOUWBAAR: Zeer compact op te vouwen met slechts een paar eenvoudige stappen. Dankzij het lichte en compacte karakter past hij gemakkelijk in de kofferbak van standaardvoertuigen, motorcaravans of in het openbaar vervoer.

➤ STIJLVOL ONTWERP: Deze stijlvolle designscooter is een werkelijk prachtig, uiterst praktisch voertuig en bovendien goedkoop in onderhoud. Het nieuwste ontwerp, dubbel dempingssysteem, aluminium velgen en koolstofstalen frame maken hem veiliger en steviger.

➤ VERLICHTING: LED-verlichting voor en achter branden constant, waardoor u zichtbaar bent. De LED-koplamp vooraan verlicht de weg in het donker. Wanneer je remt, gaat het LED-achterlicht extra branden om bestuurders die van achteren komen te waarschuwen.

➤ REMMEN: Het remsysteem is elektromagnetisch. Je moet je linkerhand kunnen gebruiken om te breken. De remhendel kan worden vergrendeld, waardoor de scooter niet beweegt.

➤ STABILITEIT: Met 4 wielen zorgt voor een hoge rijstabiliteit op alle snelheidsniveaus. Om kantelen te voorkomen, moet de snelheid in bochten worden verminderd.

➤ BANDEN: De voorbanden zijn luchtbanden en zorg er altijd voor dat ze volledig zijn opgepompt. Als het niet voldoende gevuld is, zal het energieverbruik toenemen en de snelheid afnemen. De achterbanden zijn enorm. Alle banden zijn geschikt voor alle terreinomstandigheden.

➤ LAADVERMOGEN: Deze scooter kan een maximale belasting van 120 kg dragen en de opvouwbare kinderzitjes met een maximale belasting van 30 kg. (120 kg in totaal)

➤ STANDAARD STOEL: De zitpositie is vast. Het kan niet naar boven, naar beneden, naar voren of naar achteren worden aangepast. Wordt geleverd met een opklapbaar kinderzitje..

➤ GROTE ZITTING: De hoogte is vast en niet verstelbaar, maar de zitting kan heen en weer worden versteld om je meer ruimte te geven. De afstand tussen de armleuningen is verstelbaar. Voordat u de scooter opvouwt, moet u de stoel verwijderen.

Omdat de grote zitting breder is en een rugleuning heeft, kun je voor extra comfort beter kiezen voor de optie grote zit.

➤ OPLADEN: De elektrische auto wordt opgeladen aan een normaal stopcontact.

➤ DIRECTION ROD: in hoogte verstelbare 360° richtstang, in hoogte verstelbaar, geschikt voor mensen van verschillende lengtes

➤ GARANTIE: Volgens onze garantieovereenkomst worden alle nieuwe producten geleverd met een beperkte garantie.

Op alle accu's zit zes maanden garantie.

Let op wij hebben het model met kleine stoel met kinderzitje er voor / onder. zie 1e foto.

Specificaties COMFYGO MS3000 PLUS Elektrische scootmobiel, 4 wielen, max snelheid 18 km/u, 15,6 Ah Li-ion accu, tot 40 km, Rood,

Merk: COMFYGO
Type: MS 3000
Prijs: € 1.250,-
Bouwjaar: nieuw
Kilometerstand: 1
Actieradius: 20 km
Kleur: Rood
Topsnelheid: 15 km/u
Opvouwbaar: Ja
Parkeerrem: ja
Garantie termijn: 1 jaar
Bezorging mogelijk in overleg

Interesse?

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u bijna altijd wel op weg helpen en onze producten zo aanbieden, dat u de meeste kans van slagen heeft met het juiste product.

Ons persoonlijk advies word door velen klanten erg gewaardeerd.

Alle producten nieuw & gebruikt worden met garantie verkocht.
Financiering, verzekeringen, 24/7 pech-hulp, inruil en bezorging doen wij ook.

Wij komen dus ook aan huis!

Voor onderhoud en service zit u bij ons betaalbaar goed.
Wij leveren accu's, banden en de meeste onderdelen.

Het is mooi om te zien als wij onderweg veel klanten met hun gekochte producten tegen komen en dan even een praatje kunnen maken van, hoe gaat het?
Hoe mooi is dat...Daar doen wij het voor!

Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact op via: T. 06-54716016 (Johan)

Alle bezichtigingen op telefonische afspraak. Bezichtiging & proefrit op zondags & ‘s-avonds mogelijk op afspraak

Bel ons voor een afspraak 06 - 54 716 016 Bel ons voor een
afspraak 06 - 54 716 016