« Terug naar overzicht

For Motion - On Four Duo

€ v/a € 3.350,- - € 5.350,-

Fijne stabiele duo scootmobiel met een bereik van plm 100km

For Motion-On Four Duo krachtig en comfortabel.

Met scootmobiel 'For motion-On Four Duo is er een nieuwe generatie scootmobiel. Dankzij de vier wielen, de onafhankelijke voorwielophanging en het stijve chassis, ervaar je rust en stabiliteit, terwijl je bochten met hogere snelheid kan nemen. Het rijden met de On Four Duo is echt een genoegen, van de eerste tot de laatste kilometer. De On Four Duo is voorzien van een groot digitaal display, dat zelfs in de volle zon nog goed leesbaar is. Snelheid en accucapaciteit zijn duidelijk afleesbaar. Achterop is standaard een fraaie in kleur mee gespoten opbergkoffer gemonteerd en ook onder het zadel zit een opbergruimte. (Bij de optie uitneembare accu of bij drie of vier lithiumpacks vervalt de opbergruimte onder het zadel!)

De On Four Duo is rondom voorzien van LED verlichting: energiezuinig en met een grote, heldere lichtbundel. De krachtige 1000Watt motor en de nieuwste generatie controller zorgen voor goede prestaties, die zeer geleidelijk ontplooien. Zelfs wanneer er ongecontroleerd gas wordt gegeven accelereert de On Four Duo toch nog heel geleidelijk Met de standaard 60V/20Ah accu bereik je een snelheid van rond de 25 km/u, met een bereik tot 40 kilometer. Deze range kan worden verhoogd tot 200 échte kilometers, zie de mogelijkheden bovenaan de website onder het kopje "accu opties

Emissleloos, voordelig en veel rijplezier! De scootmobiel biedt voordelig en emissieloos rijplezier. Hoge benziniekosten vallen volledig weg. Voor 50 eurocent kunt u 5o kilometer rijden! De elektromotor is een borstel loos type en behoeft geen onderhoud. Wel is er een differentieel dat door het oliebad geluidsarm werkt en dat bij 1500 kilometer de eerste onderhoudsbeurt behoeft. De praktische hulp in de stad. Onder de comfortabele zitting is voldoende opbergruimte voor kleine aankopen (mits niet uitgebreid met drie of vier lithiumpacks). Rechts op het stuur zit een schakelaar met drie standen, is tot 9 km/u. 2 is tot 15 km/u en 3 is tot 25 km/u Dankzij de extreem kleine draalcirkel manoeuvreer je de vierwielige scootmobiel met gemak ook op smalle parkeerplaatsen. Ook is er een praktische achteruitversnelling De elektrische scootmobiel biedt u niet alleen comfortabel en veilig rijplezier, maar is ook een praktisch en stijlvol ververvoermiddel dat u zelfstandig houdt in het dagelijks leven. Dit alles tegen zeer lage onderhoudskosten.

Wij hebben de mat zwart met zwarte velgen, zilver en grijs op voorraad.

i.v.m drukte in showroom.... Kom langs na afspraak!!

Specificaties For Motion - On Four Duo

Merk: For Motion
Type: On Four Duo scootmobiel
Prijs: € v/a € 3.350,- - € 5.350,-
Bouwjaar: Nieuw
Transmissie: automaat
Actieradius: 50-100 km
Kleur: ziver, rood, zwart / mar zwart
Topsnelheid: 25 km/u
Opvouwbaar: nee
Parkeerrem: ja
Max. toelaatbaar gewicht: 220kg
Garantie termijn: 2 jaar
Bezorging mogelijk in overleg

Interesse?

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u bijna altijd wel op weg helpen en onze producten zo aanbieden, dat u de meeste kans van slagen heeft met het juiste product.

Ons persoonlijk advies word door velen klanten erg gewaardeerd.

Alle producten nieuw & gebruikt worden met garantie verkocht.
Financiering, verzekeringen, 24/7 pech-hulp, inruil en bezorging doen wij ook.

Wij komen dus ook aan huis!

Voor onderhoud en service zit u bij ons betaalbaar goed.
Wij leveren accu's, banden en de meeste onderdelen.

Het is mooi om te zien als wij onderweg veel klanten met hun gekochte producten tegen komen en dan even een praatje kunnen maken van, hoe gaat het?
Hoe mooi is dat...Daar doen wij het voor!

Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact op via: T. 06-54716016 (Johan)

Alle bezichtigingen op telefonische afspraak. Bezichtiging & proefrit op zondags & ‘s-avonds mogelijk op afspraak

Bel ons voor een afspraak 06 - 54 716 016 Bel ons voor een
afspraak 06 - 54 716 016