« Terug naar overzicht

Wat is Van Raam fietsen?

Van Raam fietsen degelijk en goed via de Vrijheid leverbaar

Over Van Raam

Het is belangrijk dat uw aangepaste fiets volledig voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij nemen met u hier graag de tijd voor en hebben gratis, ruime parkeergelegenheid en heerlijke koffie, zodat u ook rustig kan zitten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in passingen. Zij helpen u graag om de beste fiets voor u te vinden en in onze ruime showroom kunt u makkelijk de verschillende fietsen proberen. Vanzelfsprekend regelen wij voor u de verzekering en bieden daarnaast nog aanvullende garantiepakketten aan.

Als fabrikant van aangepaste fietsen streeft Van Raam om zoveel mogelijk mensen duurzame en eigentijdse mobiliteit aan te bieden. Dit doen zij voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen. Van Raam gelooft dat mensen met een beperking die langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, gelukkiger zijn.

Daarbij hebben wij een uitgebreide kennis van de diverse producten en opties en is er een specialist aanwezig. Ook onze werkplaats is uitgebreid opgeleid en getraind om service uit te voeren op uw fiets.

De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobiel fietsen, tandems, duo fietsen, rolstoelfietsen, loophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk.

Aangepaste fietsen

Wij zijn al enige tijd gespecialiseerd in e-voertuigen voor ouderen en mindervaliden, zoals elektrische scootmobiels en elektrische drie- en vierwielers en nu dus ook de aangepaste fietsen van Van Raam. Daardoor hebben wij veel ervaring met de financiering van deze voertuigen en wij zien dat als een vanzelfsprekend onderdeel van onze service.

Als de fiets of het voertuig in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de WMO, adviseren en begeleiden wij u met deze aanvraag. Als u niet in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de WMO, bieden wij ook andere financieringsmogelijkheden, zoals lease.

Wij werken samen met E-Bike Gelderland en kunnen u samen goed op weg helpen naar uw Vrijheid.

Bel voor een afspraak: 06-54716016

Specificaties Wat is Van Raam fietsen?

Merk: Raam
Type: Alle Modellen leverbaar
Bouwjaar: Nieuw
Garantie termijn: 2 jaar
Bezorging mogelijk in overleg

Interesse?

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u bijna altijd wel op weg helpen en onze producten zo aanbieden, dat u de meeste kans van slagen heeft met het juiste product.

Ons persoonlijk advies word door velen klanten erg gewaardeerd.

Alle producten nieuw & gebruikt worden met garantie verkocht.
Financiering, verzekeringen, 24/7 pech-hulp, inruil en bezorging doen wij ook.

Wij komen dus ook aan huis!

Voor onderhoud en service zit u bij ons betaalbaar goed.
Wij leveren accu's, banden en de meeste onderdelen.

Het is mooi om te zien als wij onderweg veel klanten met hun gekochte producten tegen komen en dan even een praatje kunnen maken van, hoe gaat het?
Hoe mooi is dat...Daar doen wij het voor!

Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact op via: T. 06-54716016 (Johan)

Alle bezichtigingen op telefonische afspraak. Bezichtiging & proefrit op zondags & ‘s-avonds mogelijk op afspraak

Bel ons voor een afspraak 06 - 54 716 016 Bel ons voor een
afspraak 06 - 54 716 016